Kaymaz Ortaokulu


Vizyon: Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan,geçmişiyle barışık,geçmişle gelecek arasında köprüler kuran,sağlam adımlarla geleceğe yürüyen,yenilikçi,üreten ve örnek alınan bir okul olmak.

Misyon: Gelecekte karşılaşacağı problemlerini akılcı yöntemlerle çözebilmesi için bilinen ve kullanılan Çağdaş eğitim ve öğretim yöntemleriyle bireylere; geçmişiyle aydınlık çağdaş geleceği arasında köprü olmak ve Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde Milletimizi muassır medeniyetler seviyesine çıkartacak ve dünya mirasına katkı sağlayacak üretken,dinamik,özgün,mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: OKULUMUZ SUBAY ASTSUBAY DOKTOR HEMŞİRE ÖĞRETMEN VE BİRÇOK KAMU PERSONELİNİ MEZUN VERMEKLE BERABER VALİ MUAVİNİ ŞÜKRÜ TUNCEL,EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER GEYİK,METEOROLOJİ İL MÜDÜRÜ BEYTULLAH KARABULUT,ALBAY HAKİM ÖZTEKİN,HAKİM GÜLDANE YAŞIT,ŞEHİT EMİN ÖNER VE BİRÇOK ALBAY HAKİM OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞTUR.

Saatler: 09:00 İLE 14:50
Isınma: KALORİFERLİ-KATI YAKIT
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2227212443

Belgegeçer - (222) 721 2443

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kaymazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kaymaz Beldesi/Sivrihisar

Öğretmen :8
Öğrenci :56
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :1650
Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kaymaz Beldesi´ndedir.

Adres - Kaymaz Beldesi/Sivrihisar

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sivrihisar ilçesine 30 km, Eskişehir iline 65 km uzaklıktadır. Beldemiz Ankara-Eskişehir yolunun üzerindedir.